Το νέο ζευγάρι κατοικεί στη Γαστούνη Ηλείας και μας πρωτογνώρισε μέσω του www.petikidisepiplo.gr  

Βλέποντας την ιστοσελίδα μας είχε την περιέργεια να έρθει από κοντά και να βρει όλα όσα ονειρεύεται  για το νέο του ξεκίνημα.  

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Ευαγγελία κλείστηκε το ραντεβού για να μπορέσει το ζευγάρι  να μας επισκεφθεί κι από κοντά στον Ισθμό της Κορίνθου, στο φυσικό μας κατάστημα.  

Εμείς ζητήσαμε από τον Φώτη και την Ευαγγελία να μετρήσουν εξονυχιστικά τις εσωτερικές διαστάσεις του σπιτιού για να έχουμε ακριβή εικόνα του σπιτιού, καθώς επίσης να φέρουν μαζί και την κάτοψη του σπιτιού  τους.

Η πρώτη εντύπωση από την επίσκεψή τους ήταν άριστη σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους.  Στην έκθεσή μας υπάρχουν πάρα πολλές διακοσμητικές ιδέες και προτάσεις άλλωστε για όλα τα γούστα.   

Ο Φώτης έχοντας κάποιους ενδοιασμούς για το χώρο τους, ζήτησε να σταθούμε με προσοχή στην κάτοψη του σπιτιού και να δούμε με ποιόν τρόπο θα ξεπερνούσαμε ένα σοβαρό μειονέκτημα του σπιτιού. Το σπίτι είναι  αρκετά μακρόστενο και αυτό ήταν που προβλημάτιζε περισσότερο το νεαρό ζευγάρι. Η λύση ήρθε γρήγορα, ύστερα από τη μελέτη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Φώτη και της Ευαγγελίας στο έπιπλο Πετικίδη, τοποθετώντας κάθετα την τραπεζαρία και επιπλέον δίνοντας  ακόμα μία συμβουλή επεμβατικού χαρακτήρα στο χώρο της τραπεζαρίας, τοποθετώντας  και γυψοσανίδα στην οροφή ώστε να ενισχύσει περισσότερο τη φορά της τραπεζαρίας. Πιστοί στην πολυετή παράδοσή μας, καταγράφουμε όλες τις απόψεις και τις μετρήσεις των εκάστοτε πελατών και δουλεύουμε  με την εμπειρία και τη γνώση μας πάνω στην καθοδήγηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται για ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό.

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού είχαμε κατασταλάξει σχεδόν σε όλα τα σχέδια των επίπλων και έμενε μία καλύτερη μέτρηση για τον τοίχο, όπου θα τοποθετούσαμε τη σύνθεση. Ο ηλεκτρολογικός πίνακας ήταν μία πτυχή που έπρεπε να καλύψουμε και αυτό μας  δυσκόλεψε για λίγο, ωστόσο η λύση βρέθηκε και το αποτέλεσμα είναι άψογο.  

Η τελική εικόνα που μας έδωσαν όλα τα έπιπλα όταν τοποθετήθηκαν μας δικαίωσε όλους.  Η συνεργασία μας ήταν άψογη και για εμάς ήταν ιδιαίτερη  τιμή η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Ευαγγελία και Φώτη σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση που δείξατε και σας ευχόμαστε ολόψυχα να είσαστε πάντοτε ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί όπως ακριβώς σας γνωρίσαμε.