Η οικογένεια της Γιάννας μας έχει τιμήσει πολλές φορές με την εμπιστοσύνη της, μιας και οι δύο μεγαλύτερες αδερφές της έχουν επιπλώσει τα δικά τους σπίτια από το Έπιπλο Πετικίδη. Γνωρίζοντας εκ των έσω, λοιπόν, την ποιότητα και την εξυπηρέτησή μας η Γιάννα με τον μέλλοντα σύζυγό της κατέφθασαν στο κατάστημά μας χωρίς κανένα δίλημμα σχετικά με το πού θα απευθυνθούν για την επίπλωση του σπιτιού τους.

Από την πρώτη κι όλας επίσκεψη της Γιάννας παρέα με τον Παύλο βρήκανε τα σχέδια που τους άρεσαν και τους ενδιέφεραν. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να επισκεφθούμε το γνώριμο για εμάς σπίτι της, αφού στον πρώτο και δεύτερο όροφο μένουν οι αδελφές της.

Στο σπίτι αυτό ζούσαν οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι το παραχώρησαν στο εν λόγω ζευγάρι. Το διαμέρισμα ήταν πρόσφατα ανακαινισμένο και σε άριστη κατάσταση. Τη μόνη παρέμβαση που θα έκανε το ζευγάρι ήταν ένα απλό βάψιμο στους τοίχους.

Αφού μετρήσαμε τους χώρους και μελετήσαμε τις διαστάσεις των επίπλων που ταιριάζουν αρχίσαμε να επιλέγουμε τα χρώματα των ξύλων και των υφασμάτων. Αυτή η διαδικασία είναι για εμάς η πρώτη πρόκληση. Να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε στο μέγιστο το σπίτι των ονείρων σας και ύστερα να σας εκπλήσσουμε με τις δικιές μας ιδέες και προτάσεις . Κυρίαρχο στοιχείο στο σαλόνι του ζευγαριού είναι το ιδιαίτερο χρώμα του καναπέ και γι΄ αυτό επιλέξαμε πιο παλ αποχρώσεις στον τοίχο. Το υπνοδωμάτιό τους ήταν ο πιο εύκολος χώρος του σπιτιού αφού ήταν αρκετά μεγάλος και δε μας δυσκόλεψε καθόλου. Από την πρώτη στιγμή ο Παύλος ξετρελάθηκε με την «Σάρα» της εταιρείας Join και μην τροποποιώντας τίποτα απολύτως στα μέτρα, η κρεβατοκάμαρα είχε ήδη αποφασιστεί.

Ένα μικρό εμπόδιο που αντιμετωπίσαμε ήταν το χρώμα του ξύλου στα έπιπλα του σαλονιού. Από ένα μικρό λάθος το χρώμα δεν ήταν αυτό που δόθηκε στην παραγγελία. Εδώ κληθήκαμε άμεσα να δώσουμε τη λύση. Φυσικά το πρόβλημα επιδιορθώθηκε σε σύντομο χρόνο και το νέο αυτό ζευγάρι έφτιαξε το σπίτι που επιθυμούσε ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει. Άλλωστε αυτό που ξεχωρίζει μια επιχείρηση είναι η ικανότητά της να επιλύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα της παρουσιαστεί στο μέλλον. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα το υπηρετούμε με σεβασμό και ευλάβεια στο έπιπλο Πετικίδη, διότι με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουμε και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας μέσα στο χρόνο. Αυτή η διαδικασία αποτελεί τη δεύτερη πρόκληση για εμάς. Να φέρνουμε εις πέρας τις παραγγελίες μέχρι τελικής λεπτομέρειας στον εκάστοτε πελάτη.

Σας ευχαριστούμε Παύλο και Γιάννα για τη συνεργασία που είχαμε και σας ευχόμαστε η ώρα η καλή ! !