Το νεαρό ζευγάρι που μας επισκέφθηκε φέτος την άνοιξη στο μαγαζί, εξέφρασε την ανάγκη του να επιπλώσουμε το νέο του σπιτικό. Οι ιδέες που είχε πάρει από την αρχική του επίσκεψη στο site μας ήταν ελπιδοφόρες ότι ερχόμενοι στο έπιπλο Πετικίδης θα έβρισκε αυτό που επιθυμούσε.
Ο Παναγιώτης και η Νάνσυ είχαν εντοπίσει αυτά που τους είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.petikidisepipiplo.gr κι έτσι κάνοντας μια βόλτα στο φυσικό μας κατάστημα διαπίστωσαν ιδίοις όμασι την πλούσια γκάμα που διαθέτουμε σε συλλογές επίπλων και υφασμάτων.
Η επίσκεψή μας στο χώρο τους ήταν απαραίτητη, αφού υπήρχαν κάποιοι ενδοιασμοί για τις διαστάσεις κυρίως της κρεβατοκάμαρας. Μετά από τη δική μας μέτρηση και μελέτη του χώρου συμβουλέψαμε το ζευγάρι ν΄ αποφύγει την αγορά μεγάλης τραπεζαρίας και να παραμείνει στο ήδη υπάρχον τραπέζι κουζίνας, αφού ο χώρος δεν μας επέτρεπε τέτοια πολυτέλεια.
Από την πρώτη κιόλας επίσκεψή του, το ζευγάρι καταστάλαξε στο ύφος. Οι γραμμές που χαρακτηρίζουν τα έπιπλα που επέλεξαν είναι μέσα στα πιο σύγχρονα στυλ διακόσμησης σήμερα .
Το αποτέλεσμα είναι ότι κατορθώσαμε να συμπεριλάβουμε όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ένα σπίτι. Ο χώρος τους είναι πια αρμονικός, καλαίσθητος και λειτουργικός.
Το έπιπλο Πετικίδης έχει έναν ακόμη λόγο να χαίρεται για τη συνεργασία αυτή κι εύχεται στο ζευγάρι να ζήσουν στιγμές ευτυχίας και οικογενειακής θαλπωρής στο νέο τους σπίτι.