Στο Έπιπλο Πετικίδη, διαθέτουμε μια εκλεκτή σειρά από τραπεζάκια σαλονιού, ιδανικά για να προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα στον κεντρικό σας χώρο. Τα τραπεζάκια μας είναι σχεδιασμένα για να συμπληρώνουν κάθε σαλόνι, ανεξαρτήτως διακοσμητικού στιλ, προσφέροντας από μοντέρνες έως κλασικές επιλογές.

Η ποικιλία στα υλικά κατασκευής περιλαμβάνει ξύλο, γυαλί, μέταλλο και συνδυασμούς αυτών, εξασφαλίζοντας διαρκή αντοχή και ποιότητα. Τα σχέδια μας περιλαμβάνουν τραπεζάκια με σύγχρονες γραμμές, καθαρά και απλά, καθώς και πιο εξεζητημένες επιλογές με λεπτομερείς διακοσμήσεις και κομψά φινιρίσματα. Κάθε τραπεζάκι σαλονιού είναι σχεδιασμένο με στόχο να είναι όχι μόνο όμορφο αλλά και πρακτικό, προσφέροντας επιφάνειες για τα ποτήρια, τα βιβλία, τα τηλεχειριστήρια και άλλα προσωπικά σας αντικείμενα.

Εκτός από την εξαιρετική αισθητική τους, τα τραπεζάκια σαλονιού μας προσφέρονται σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων τετράγωνων, ορθογώνιων και κυκλικών επιλογών, καθώς και πιο δυναμικά σχήματα που ταιριάζουν άψογα σε μοντέρνες και δυναμικές διαρρυθμίσεις. Κάθε προϊόν ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της εταιρείας μας για ποιότητα και στυλ, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε ένα άριστο και λειτουργικό έπιπλο που θα συνοδεύσει τις στιγμές σας στο σαλόνι για χρόνια.

Για προσφορές, τιμές ή οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τις κονσόλες μας μπορείτε να καλέσετε στο ☎ 27410 23239, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στον Ισθμό της Κορίνθου.