Με το ζευγάρι αυτό μας δένει κάτι παραπάνω από χρόνια φιλία. Η καταγωγή του Βαγγέλη είναι από τα υπέροχα Χανιά και παρότι μένουν στην Κόρινθο ελπίζουν κάποια στιγμή να μείνουν στο υπέροχο σπίτι που έχουν φτιάξει με θέα το κρητικό πέλαγος. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μελετούσαμε παρέα τις κατόψεις και την καλύτερη διάταξη των επίπλων στο σπίτι τους. Δεν σας κρύβουμε ότι είχαμε αρκετή αγωνία γύρω από τα μέτρα που είχαμε υπολογίσει, αφού δεν είχαμε προσωπική οπτική με το σπίτι. Η Μαρία ήξερε από την αρχή αυτό που ήθελε για το σπίτι της. Με τον Βαγγέλη καταστρώσαμε σχέδιο έκπληξης. Έκανε κρυφά την παραγγελία και όλα έγιναν μυστικά και “συνωμοτικά”.
Οι παραγγελίες δόθηκαν και άρχισε ένα αγώνας δρόμου να είναι όλα στην ώρα τους για τη μεγάλη έκπληξη. Λόγο της φιλίας που μας δένει δεχτήκαμε την πρόσκληση να πάμε παρέα τους στην Κρήτη για λίγες μέρες. Έτσι θα μετρούσαμε και το σπίτι, όπως ήξερε η Μαρία. Να σημειώσουμε ότι το σπίτι είναι εκπληκτικό και με φοβερή θέα. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι και αρχίζουν να μπαίνουν οι κούτες στο σπίτι. Το πρόσωπο της Μαρίας έγινε σαν των μωρών που παίρνουν απρόσμενα ένα μεγάλο δώρο.
Όλα ήταν στην θέση τους και χωρίς κανένα ψεγάδι. Αφού βοηθήσαμε στην τοποθέτηση και στο στολισμό του σπιτιού, ήρθε η ώρα για ο κρητικό γλέντι.
Βαγγέλη και Μαρία σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Η εμπειρία αυτή που ζήσαμε μαζί σας θα μας μείνει αξέχαστη και το ηθικό δίδαγμα αυτού του ζευγαριού είναι ότι στη ζωή είναι απαραίτητο το στοιχείο της έκπληξης!