Η εταιρεία Εterno Mobili δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου για περισσότερο απο 50 χρόνια.

Εδώ και 50 χρόνια η εταιρία Εterno Mobili κατασκευάζει έπιπλα που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα των υλικών, την κατασκευαστική αρτιότητα και τη σχεδιαστική τελειότητα. Σε μια εποχή με ανατροπές, αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα και γενικότερης ανασφάλειας, η Eterno είναι από τις λίγες εταιρίες κατασκευής επίπλου που επιμένει πεισματικά στη δύναμη της δημιουργικότητας.

Υποστηρίζει τις αυθεντικές αξίες του χειροποίητου και στηρίζει τη φιλοσοφία της στο μεράκι, τη φροντίδα και την αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Προτείνει κομμάτια που ξεχωρίζουν για το άψογο φινίρισμα και δημιουργούν ιδανικά σύνολα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Όλα αυτά τα χρόνια επενδύει στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονικότητα των προϊόντων, γι´ αυτό και καταφέρνει να εμπνεύσει το σεβασμό, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στην αγορά του επίπλου. Συνεχώς επιζητά την εξέλιξη στις γραμμές και στις φόρμες των επίπλων, έτσι ώστε οι προτάσεις της να ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου σπιτιού.

Η Eterno Mobili παρακολουθεί τη διεθνή αγορά και ενημερώνεται διαρκώς για τις τάσεις του design σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σε μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού, καρέκλες, έχουν την υπογραφή της εταιρίας Eterno και σημείο αναφοράς τη σχεδιαστική και κατασκευαστική λεπτομέρεια.

Για την παραγωγή τους ακολουθούνται υψηλά standards πάντα με στόχο να προσφέρεται η απόλυτη άνεση σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Για προσφορές, τιμές ή οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τα έπιπλα Eterno Mobili μπορείτε να μας καλέσετε στο ☎ 27410 23239, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στον Ισθμό της Κορίνθου.