Διαγωνισμός 70 Χρόνια Έπιπλο Πετικίδης

Γιορτάζουμε 70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΠΕΤΙΚΙΔΗ
Με Ένα Μεγάλο Φωτογραφικό Διαγωνισμό

Φωτογραφίζετε ή βιντεοσκοπείτε (έως 10 δευτερόλεπτα) ένα δικό σας αγαπημένο αντικείμενο ή την αγαπημένη σας γωνιά που έχετε δημιουργήσει με τις αγορές σας από το Έπιπλο Πετικίδης μέσα από κάποια καθημερινή στιγμή που σας εκφράζει.

Στείλτε μας τη φωτογραφία ή video που ετοιμάσατε με έναν από τους παρακάτω 3 διαθέσιμους τρόπους:

– Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό που ακολουθεί ή

– Στο e-mail info@petikidisepiplo.gr ή

– Με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Έπιπλο Πετικίδης στο Facebook

Καλή επιτυχία!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
(επιτρεπόμενοι τύποι αρχείου .png, .gif, .jpg, .mpg, .mov, .wmv)

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία Πετικίδης Έπιπλο Α.Ε. (στο εξής καλούμενη από κοινού χάριν συντομίας «η Διοργανώτρια») διοργανώνει τον διαγωνισμό «70 χρόνια Έπιπλο Πετικίδης» με δώρο μία (1) δωροεπιταγή αγορών για το κατάστημά μας αξίας 200€ στην αρχική τιμή του προϊόντος που θα επιλέξει (δεν αφορά σε προσφορές και σε εκπτώσεις) και για έναν (1) νικητή.

Νικητής θα αναδειχθεί όποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα “Like” στη σελίδα μας στο Facebook. Τις φωτογραφίες θα αναρτά η «Διοργανώτρια» στη σελίδα Έπιπλο Πετικίδης στο Facebook.

Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι από τις 25 Φεβρουαρίου 2020 έως και τις 31 Μαρτίου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν αγοράσει οποιοδήποτε αντικείμενο από το κατάστημα Έπιπλο Πετικίδης (από την αρχή της λειτουργίας του), έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και υπακούουν στους παρακάτω κανόνες:

Α) Το υλικό μπορεί να είναι είτε φωτογραφία είτε βίντεο μέγιστης διάρκειας 10 δευτερολέπτων βίντεο (μέγεθος έως 50 ΜΒ) και θα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε αυτό το υλικό το αντικείμενο που έχετε αγοράσει από την «Διοργανώτρια».

Β) Το υλικό σας θα πρέπει να αποσταλεί μέσω της ανωτέρω φόρμας συμμετοχής στο διαγωνισμό, στο e-mail info@petikidisepiplo.gr είτε σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Έπιπλο Πετικίδης στο Facebook και να μην περιέχει υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας και περιθώρια. Στην περίπτωση που σε αυτό φαίνονται ανήλικα πρόσωπα, θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά θολωμένα ή μη ευδιάκριτα, προκειμένου αυτά να δημοσιευτούν έπειτα στην σελίδα μας στο Facebook.

Γ) Να είναι πελάτης της εταιρείας και αυτό θα αποδεικνύεται μέσα από το φωτογραφικό υλικό που θα αποστέλλεται σε εμάς το οποίο θα πρέπει να πρωταγωνιστεί στο υλικό που θα αποσταλεί. 

Δ) Να είναι συμπληρωμένα ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail). Καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο μία φορά στο διαγωνισμό δηλώνοντας τα στοιχεία που του ζητούνται. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.  Κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι τα στοιχεία που δήλωσε για τη συμμετοχή του στην κλήρωση είναι τα αληθή του στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση, η «Διοργανώτρια» απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωσή της έναντι του συμμετέχοντος.

Ε) Δεν επιτρέπονται εικόνες ή υλικό με χυδαίο, πορνογραφικό, άσεμνο, βλάσφημο, παράνομο, ενοχλητικό, προσβλητικό ή απρεπή και κακόβουλο χαρακτήρα, ούτε και αυτά που περιέχουν άλλο ακατάλληλο για την κοινότητά μας περιεχόμενο. Η «Διοργανώτρια» έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε τέτοια συμμετοχή.

ΣΤ) Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες από άλλες πηγές που παραβιάζουν τυχόν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα ή άλλα νόμιμα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Αποτελεί δική σας ευθύνη και υποχρέωση να εξασφαλίσετε την άδεια για να χρησιμοποιήσετε την εικόνα οποιουδήποτε προσώπου μπορεί να αναγνωριστεί στη φωτογραφία.

Ένας (1) νικητής θα κερδίσει το ένα (1)  δώρο του διαγωνισμού. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το ποσό θα διαιρεθεί ισόποσα στους νικητές. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται, δεν μεταβιβάζεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

Η ανακοίνωση του ονόματος του νικητή του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί 2 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη του Διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα και στα social media της «Εταιρείας».

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί επίσης τηλεφωνικά ή/και με email. Για να παραλάβει το δώρο του ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Η παράδοση του δώρου θα γίνει σε ώρα και ημέρα που θα συμφωνηθεί με τον νικητή εντός ωραρίου της «Διοργανώτριας» και εντός 1 μηνός από την ανακοίνωση του νικητή.

Εφόσον ο νικητής δεν παρουσιαστεί εντός ενός μήνα από την ειδοποίησή του για την παραλαβή του δώρου, αποχαρακτηρίζεται από νικητής και η «Διοργανώτρια» απαλλάσσεται από την υποχρέωση παροχής του δώρου.

Η «Διοργανώτρια» διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της petikidisepiplo.gr να μεταβάλλει τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκεια του ή ακόμη και να τον ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία Πετικίδης Έπιπλο Α.Ε. και στο site petikidisepiplo.gr σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση καθώς και για προωθητικό υλικό. Η εταιρεία Πετικίδης Έπιπλο Α.Ε. δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την Πετικίδης Έπιπλο Α.Ε. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας.

Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην Πετικίδης Έπιπλο Α.Ε. για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Call Now Button