Ταπετσαρίες Τοίχου & Επίπλων – Φωτοταπετσαρίες για Κάθε Χώρο

Μήπως βαρεθήκατε το μονότονο χρώμα των τοίχων και θέλετε να μεταμορφώσετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με ταπετσαρίες τοίχου μέσα από τη μεγάλη ποικιλία θεμάτων του επίπλου Πετικίδη; Βρείτε το στυλ διακόσμησης που ταιριάζει στις ανάγκες και την προσωπικότητα σας και αναδείξτε το μέσα από πρωτότυπες και ποιοτικές ταπετσαρίες τοίχου. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, σύγχρονο ή παραδοσιακό, κλασικό ή μοντέρνο, το σίγουρο είναι ότι μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών θα βρείτε τη ταπετσαρία που ταιριάζει στο χώρο σας.

Όποιο και αν είναι το δωμάτιο που θέλετε να διακοσμήσετε (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο ή παιδικό δωμάτιο) στο έπιπλο Πετικίδη θα βρείτε την ταπετσαρίου τοίχου (ή και ντουλάπας) που θα σας συναρπάσει. Αδιάβροχες ταπετσαρίες για το μπάνιο ή την κουζίνα, ταπετσαρίες σε ξύλο, ταπετσαρίες τοίχου vintage, ταπετσαρίες με λουλούδια, ριγέ ή μονόχρωμες, ταπετσαρίες βινυλίου, ασπρόμαυρες ταπετσαρίες, ακόμα και ταπετσαρίες τοίχου πέτρα / τούβλο είναι διαθέσιμες για τη διακόσμηση των τοίχων σας.

Για προσφορές, τιμές ή οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τις ταπετσαρίες του επίπλου Πετικίδης μπορείτε να μας καλέσετε στο ☎ 27410 23239, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στον Ισθμό της Κορίνθου.

Σημείωση: Ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στα χρώματα όπως αυτά απεικονίζονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν και στο φυσικό προϊόν.