Ταπετσαρίες Τοίχου & Φωτοταπετσαρίες για Κάθε Χώρο

Μήπως βαρεθήκατε το μονότονο χρώμα των τοίχων και θέλετε να μεταμορφώσετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο εύκολα και γρήγορα;

Διαλέξτε ταπετσαρίες τοίχου μέσα από τη μεγάλη ποικιλία θεμάτων του επίπλου Πετικίδη. Βρείτε το στυλ διακόσμησης που ταιριάζει στις ανάγκες, το ύφος του χώρου και την προσωπικότητα σας και αναδείξτε το μέσα από πρωτότυπες και ποιοτικές ταπετσαρίες τοίχου.

Όποιο και αν είναι το στυλ σας, κλασικό ή μοντέρνο, παραδοσιακό, μίνιμαλ, ποπ ή industrial, το σίγουρο είναι ότι μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών θα βρείτε την ταπετσαρία που ταιριάζει στο χώρο σας.

Διακοσμήστε κάθε δωμάτιο του χώρου σας (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο) με ταπετσαρίες τοίχου που θα βρείτε στο έπιπλο Πετικίδη. Ταπετσαρίες που δίνουν την εντύπωση του ξύλου, της πέτρας ή των τούβλων, vintage ταπετσαρίες με λουλούδια, ριγέ ή μονόχρωμες, ασπρόμαυρες ή με χρώμα, είναι διαθέσιμες για τη διακόσμηση των τοίχων σας.

Για προσφορές, τιμές ή οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τις ταπετσαρίες του επίπλου Πετικίδης μπορείτε να μας καλέσετε στο ☎ 27410 23239, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στον Ισθμό της Κορίνθου.

Σημείωση: Ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στα χρώματα όπως αυτά απεικονίζονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν και στο φυσικό προϊόν.