Ένα ζευγάρι που διαθέτει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Θετική αύρα και μία αίσθηση εμπιστοσύνης προς εμάς ήταν από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της συνεργασίας. Το σπίτι του ζευγαριού όπου επισκεφτήκαμε πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας βρίσκεται στα Μέγαρα. Η Σόνια μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της ήξερε πολύ καλά σε ποιό κατάστημα θα απευθυνόταν, αφού πριν από 12 χρόνια μας είχε επισκεφθεί με την αδερφή της που τότε επίπλωνε το δικό της σπίτι. Η Σόνια κατά κύριο λόγο και ο Στέλιος εν συνεχεία, παρακολουθούσαν το site μας και τις αναρτήσεις στα social media με αποτέλεσμα να έχουν ήδη επεξεργαστεί πολλές από τις επιλογές σχεδίων που υπάρχουν στο έπιπλο Πετικίδης. Η ποιότητα και το design των επίπλων όταν επισκέφθηκαν το κατάστημά μας και βλέπανε από κοντά τα σχέδια τους ενθουσίασαν, όπως μας παραδέχτηκαν οι ίδιοι και ο Στέλιος ήταν απόλυτα σύμφωνος με τις επιλογές της Σόνιας.

Μικροαλλαγές υπήρξαν από τα αρχικά σχέδια , όπως για παράδειγμα τα κουμπιά στον καναπέ όπου από υφασμάτινα έγινε με strass, αφού είναι και η αδυναμία της Σόνιας.

Τα έπιπλα του ζευγαριού παραδόθηκαν στο σπίτι τους, συναρμολογήθηκαν και στήθηκαν με το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί όλους μας.

Αντικρίζοντας το καινούργιο τους πλέον σπίτι να παίρνει την εικόνα των ονείρων τους, παρατηρούσαμε στη Σόνια και τον Στέλιο τα χαμόγελα ευτυχίας να ζωγραφίζονταν στα πρόσωπά τους. Είναι μαγικό πως μέσα από αυτές τις στιγμές αντλεί κάθε νέο ζευγάρι τη δύναμη και την ενέργεια για να κατορθώσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Στέλιο και Σόνια σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές μέσα στο καινούργιο σας σπίτι και να έχετε πάντα αυτήν την ωραία αίσθηση του χιούμορ. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας και τα καλά σας λόγια που θα μας συνοδεύουν πάντα.