Ένα ζευγάρι με πολύ θετική αύρα. Το κατάστημά μας το γνώρισαν από το site μας, καθώς ο τόπος διαμονής τους είναι λίγο πιο μακριά μας, στα υπέροχα Μέγαρα Αττικής. Από την πρώτη τους και όλας επίσκεψη στο κατάστημά μας είχαν πάρει την απόφαση ότι θα συνεργαστούμε. Το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η λάθος εκτίμηση που είχαν για το πώς θα πρέπει να τοποθετηθούν τα έπιπλα στο χώρο τους. Μετά από μια πρώτη μελέτη της κάτοψης που είχαν μαζί τους, ήμασταν σίγουροι ότι το σπίτι τους ήταν άκρως λειτουργικό και ξέραμε εκ των προτέρων ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαίωνε. Αφού επιλέξαμε τα μοντέλα, τα χρώματα και τα υφάσματα ήρθε η ώρα να επισκεφθούμε και το σπίτι του ζευγαριού. Όλα μελετηθήκαν και ύστερα με τη σειρά τους τοποθετηθήκαν στη θέση τους και πάνω από όλα στην ώρα τους. Να σημειώσουμε ότι η παραγγελία είχε δοθεί από το ζευγάρι «στο παρά πέντε» καθώς είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου 27/12/15 και η παραγγελία οριστικοποιήθηκε στις αρχές του Νοεμβρίου.
Το χαμόγελο της Δήμητρας και η ικανοποίηση στο πρόσωπο του Σπύρου την ώρα που όλα πια ήταν στην θέση τους ήταν η δική μας ανταμοιβή.
Σπύρο και Δήμητρα σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε με την εμπιστοσύνη σας από την πρώτη κι όλας στιγμή και σας ευχόμαστε να ζήσετε πάντα στιγμές ζεστασιάς, χαράς και ηρεμίας στο νέο σας σπίτι.