Ιδιαίτερη τιμή για εμάς είναι όταν μας επισκέπτονται ζευγάρια από μακριά. Ο Παναγιώτης και η Κωνσταντίνα ήρθαν από την περιοχή του Γαλατά που βρίσκεται απέναντι από τον Πόρο.
Στην πρώτη τους επίσκεψη ήξεραν ακριβώς τι έψαχναν και σε τι στυλ ήθελαν να κινηθούμε. Τα κλασικό ύφος ήταν αυτό που ήθελαν για το χώρο τους και ήταν πολύ ξεκάθαροι σε αυτό. Το σπίτι, ωστόσο ήταν σε αρχική ακόμα κατάσταση και υπήρχαν αμφιβολίες κυρίως στη διάσταση του σαλονιού. Κυρίως, αν οι καναπέδες θα έπρεπε να είναι σε μορφή διθέσιου και τριθέσιου ή σε γωνία.
Την επόμενη κιόλας ημέρα από την επίσκεψή τους στο έπιπλο Πετικίδη κλείσαμε τηλεφωνικό ραντεβού για να μεταβούμε στο σπίτι τους και να μελετήσουμε το χώρο. Η θέα του σπιτιού είναι εκπληκτική και μας έχει χαραχτεί στο μυαλό, αφού το μάτι μας έφτανε μέχρι απέναντι τον Πόρο. Το σπίτι δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες εκτός από το χώρο του σαλονιού. Εν τέλει, προβήκαμε και στην επιλογή του γωνιακού καναπέ.
Στο χώρο της κρεβατοκάμαρας το στυλ που επιλέχθηκε φέρνει τη λάμψη και την πολυτέλεια στο δωμάτιο του ύπνου. Ακολουθεί εξίσου κλασική γραμμή και κάνει τη διαφορά υιοθετώντας ένα εκλεπτυσμένο ύφος με τη χειροποίητη πατίνα στο πλαίσιο των κομοδίνων και στο κεφαλάρι.
Η ώρα της παράδοσης έφτασε κι αφού ξεπεράστηκε και το εμπόδιο της στενής σκάλας με ανυψωτικό μηχάνημα όλα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους με ασφάλεια. Το αποτέλεσμα μας χαροποίησε όλους.Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται από φινέτσα και διαχρονικότητα.
Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στον Παναγιώτη και την Κωνσταντίνα η ώρα η καλή και κάθε ευτυχία στη νέα τους ζωή!