Μοντέρνα Σαλόνια

Στην κατηγορία με τα μοντέρνα σαλόνια οι καναπέδες μας έχουν λιτή, μοντέρνα γραμμή και κατασκευάζονται με γνώμονα την ευχρηστία και λειτουργικότητα του σπιτιού σας.

Για το λόγο αυτό κύριο μέλημα μας είναι τα σχέδια τους να είναι πρωτότυπα ώστε να εναρμονίζονται πλήρως σε σπίτια με σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις.

Στο Έπιπλο Πετικίδης, με την πολύχρονη εμπειρία μας και διαθέτοντας το κατάλληλο ταλέντο και την αρμόζουσα τεχνογνωσία, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σαλόνια (μοντέρνοι γωνιακοί καναπέδες, μίνιμαλ σαλόνια, μοντέρνα σαλόνια γωνία κα), για να “δέσουν” αρμονικά με το σπίτι σας.

Η υψηλή ποιότητα των υλικών και το μεράκι μας, εγγυάται τη δημιουργία μοντέρνων σαλονιών, σε προσιτές τιμές για όλα τις προτιμήσεις.

Για προσφορές, τιμές ή οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τη συλλογή μοντέρνο σαλόνι μπορείτε να μας καλέσετε στο ☎ 27410 23239, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στον Ισθμό της Κορίνθου.