Στο Έπιπλο Πετικίδη, προσφέρουμε μια κομψή συλλογή από κονσόλες εισόδου που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική, προσθέτοντας μια δόση κομψότητας στον χώρο της εισόδου σας. Οι κονσόλες μας είναι ιδανικές για να δώσετε την πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες σας, αλλά και για να προσφέρετε μια πρακτική λύση στην αποθήκευση και την οργάνωση των καθημερινών σας αντικειμένων.

Κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, οι κονσόλες εισόδου μας διατίθενται σε διάφορα στυλ, από μοντέρνα και μίνιμαλ σχέδια μέχρι πιο παραδοσιακές και κλασικές κατασκευές, προσφέροντας πολλές επιλογές για να ταιριάξετε με την υπάρχουσα διακόσμησή σας. Με λεπτομερή φινιρίσματα και κομψές γραμμές, οι κονσόλες μας αναδεικνύουν τον χώρο εισόδου και προσθέτουν μια αίσθηση υψηλής αισθητικής στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η ποικιλία στα χρώματα και τα υλικά επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση των κονσολών μας σε κάθε είσοδο, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το στιλ του χώρου. Επιπλέον, πολλά από τα μοντέλα περιλαμβάνουν συρτάρια ή ράφια, προσφέροντας πρακτικές λύσεις αποθήκευσης για κλειδιά, τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Επιλέξτε την κονσόλα εισόδου που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και στις ανάγκες σας από τη μεγάλη μας συλλογή και εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με τον τρόπο που υποδέχεστε την είσοδό τους στον προσωπικό σας χώρο.

Για προσφορές, τιμές ή οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τις κονσόλες μας μπορείτε να καλέσετε στο ☎ 27410 23239, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στον Ισθμό της Κορίνθου.