Για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, το έπιπλο Πετικίδης αποτελεί την πιο ξεχωριστή λύση για την επιλογή των δώρων σας. Οι ξεχωριστές μας προτάσεις θα σας συντροφεύσουν για μια ζωή, κρατώντας την ανάμνηση του γάμου σας έντονη και δυνατή.

Επιλέξτε από τη μεγάλη συλλογή δώρων του καταστήματος μας, τα δώρα που ταιριάζουν στην κάθε ξεχωριστή περίσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τη λίστα γάμου σας, ή για να επιλέξετε τα δώρα που θα κάνετε σε όσους ξεκινούν τώρα τη ζωή τους.

Το κατάστημα μας, σας παρέχει τη δωρεάν μεταφορά των επίπλων σας με ασφάλεια στο χώρο σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και τη συναρμολόγηση (αν απαιτείται) και με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να σας προτείνουμε χρήσιμες ιδέες και συμβουλές για την τοποθέτηση και την συντήρηση των επίπλων σας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα έπιπλα σας λαμπερά και όμορφα, όπως την πρώτη μερα.

Από το 1950 είμαστε δίπλα στους πελάτες μας όχι μόνο ως οργανωμένοι έμποροι επίπλων αλλά και ως επιπλοποιοί. Αυτό είναι και ένα από τα πράγματα που εκτιμούν οι πελάτες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε και εσείς.

Μοντέρνο Σαλόνι
Κλασικό Σαλόνι
Καρέκλες
Διακοσμητικά Είδη Σπιτιού
Κλασικοί & Μοντέρνοι Καθρέπτες
Μοντέρνα Σύνθεση
Κλασική Σύνθεση
banner NEWAGE6
Κλασική Τραπεζαρία
Μοντέρνα Τραπεζαρία
Υφάσματα Επιπλώσεων & Διακόσμησης
απετσαρίες Τοίχου - Wallpapers
Μικροέπιπλα Σαλονιού - Μικρά Τραπεζάκια - Κονσόλες - Έπιπλα Εισόδου
Μοντέρνες Κρεβατοκάμαρες
Κλασικές Κρεβατοκάμαρες