Κλασικές Κρεβατοκάμαρες

Στο έπιπλο Πετικίδη θα κατανοήσετε την έννοια του ποιοτικού κρεβατιού μέσα από τις νεοκλασικές και κλασικές κρεβατοκάμαρες που θα βρείτε στη μεγάλη μας συλλογή. Κρεβατοκάμαρες σετ κλασικές με απόλυτο γνώμονα την άνεση και την υγεία σας.

Η πολυετής μας εμπειρία και το πάθος για αυτό που κάνουμε μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε κλασικές κρεβατοκάμαρες σε λιτές γραμμές, κρυφούς φωτισμούς. λεπτομέρειες inox, κλασικά κοψίματα, κρεβατοκάμαρες πατίνα και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να αναζητήσετε στις κρεβατοκάμαρες αυτής της κατηγορίας.

Οι κλασικές κρεβατοκάμαρες φτιάχνονται στις δικές σας διαστάσεις και στο χρώμα της επιλογής σας, από ξύλο δρυός ή οξιάς. Αν το επιθυμείτε υπάρχει η δυνατότητα ακόμα και για την κατασκευή κλασικής κρεβατοκάμαρας με αποθηκευτικό χώρο.

Για προσφορές, τιμές ή οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε σχετικά με τις κλασικές κρεβατοκάμαρες μπορείτε να μας καλέσετε στο ☎ 27410 23239, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στον Ισθμό της Κορίνθου.