Κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του  νεαρού  ζευγαριού  που μας επισκέφτηκε και γνώρισε από κοντά τα προϊόντα και την ποικιλία μας,  μιας και η δική τους ιστορία διήρκησε κάμποσο καιρό, διότι το δίλλημα ήταν μεγάλο όσον αφορά το σπίτι.

Όταν ήρθαν την πρώτη φορά να μας μιλήσουν για το σπίτι τους, ο Αργύρης και η Ευτυχία βρισκότανε στη φάση της ανακαίνισης. Ως συνήθως σε αυτήν τη φάση κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες. Εν προκειμένω, υπήρχαν αμφιβολίες εξαιτίας ενός τοίχου που δεν υπήρχε πια στο σαλόνι. Υπήρξε βέβαια και ένα μικρό θέμα στο χώρο γι΄ αυτό και η  επίσκεψή μας στο σπίτι τους κρίθηκε απαραίτητη ώστε να δούμε από κοντά το χώρο. Έτσι κι έγινε. Αφού μελετήθηκαν καλά οι χώροι και κάναμε την κάτοψη στο σχεδιαστικό πρόγραμμα του υπολογιστή μας, καταλήξαμε στις σωστές διαστάσεις  των επίπλων. Σε δεύτερη φάση είδαμε και τα χρώματα των υφασμάτων και των ξύλων σε σχέση με την υπό κατασκευή κουζίνα η οποία ήταν σε απόσταση αναπνοής από το χώρο του σαλονιού. Το στυλ της διακόσμησης είχε εξαρχής καθοριστεί  ότι θα είναι μοντέρνο. Η τραπεζαρία του σαλονιού μας προκάλεσε μία καθυστέρηση μιας και απ΄ όλα τα σχέδια που υπήρχαν στην επιλογή των παιδιών, με δυσκολία κατέληξαν γιατί οι ποικιλία των όμορφων επιλογών που βρήκαν στο Έπιπλο Πετικίδη ήταν σύμφωνα με την Ευτυχία και τον Αργύρη πρωτοφανής.  Στην είσοδο του σπιτιού τοποθετήθηκε και μία κονσόλα για χρηστικούς αλλά και διακοσμητικούς  λόγους .

Στον ενιαίο χώρο του σπιτιού τα χρώματα έδεσαν αρμονικά σε γήινες αποχρώσεις, ενώ  η επιλογή της Ευτυχίας στο χρώμα του υφάσματος της καρέκλας έδωσε αυτό το ιδιαίτερο στυλ και χρώμα στο σαλόνι. Το εκμοντερνισμένο ρετρό στυλ που επικρατεί στη διακόσμηση του σπιτιού άφησε το ζευγάρι απόλυτα ικανοποιημένο.

Όσον αφορά το υπνοδωμάτιό τους η επιλογή του κρεβατιού ήταν μονόδρομος. Το Joy bed της Dunlopillo είχαν ερωτευτεί και δε χωρούσε καμία άλλη πρόταση στο μυαλό τους. Το ντυμένο κρεβάτι τους έγινε πραγματικότητα τώρα πια και στο εγγύς μέλλον θα το  «δέσουμε» αρμονικά με κομοδίνα και τουαλέτα σε επόμενη παραγγελία.

Ευχόμαστε στον Αργύρη και στην Ευτυχία να ζήσουν μαζί ευτυχισμένα και αργυρά χρόνια…